Over Bossche muziekscholen

Bossche Muziekscholen
Wil jij graag weten wat er speelt op het gebied van muziek in de gemeente 's-Hertogenbosch? Dat kun je terugvinden op Bossche Muziekscholen.nl! Hier zijn alle muziekscholen en docenten te vinden die een hart voor muziek hebben. 

Cursussen en workshops
Ben jij op zoek naar een leuke cursus of workshop bij jou in de wijk? Hier kun je precies zien wat er op welke locatie te doen is. Je kunt bij het zoeken de resultaten filteren op wijken en leeftijden. 

Muziekbeurs
Gemeente ’s-Hertogenbosch stelt per school een 4tal ‘muziekbeurzen’ beschikbaar. Deze kan de school gebruiken voor leerlingen die muzikaal geïnteresseerd, gemotiveerd en of getalenteerd zijn en graag muzieklessen willen volgen. 

Een muziekbeurs is € 60 waard en biedt de mogelijkheid voor een leerling om een aantal lessen (bijvoorbeeld 4 van 20 minuten of 2 van 40 minuten) te volgen bij de muziekaanbieders die te vinden zijn op deze website. 

De Muziekbeurzen zijn mogelijk gemaakt door de verenigde muziekdocenten en muziekscholen in ’s-Hertogenbosch, oud-burgemeester Rombouts en de Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Hoe kunnen de vouchers worden ingewisseld?
Op deze website zijn de muziekscholen en docenten te vinden waarbij een muziekbeurs ingewisseld kan worden. Bij het kopje cursussen en workshops kun je verschillende lessen terugvinden. Als je een les hebt gevonden die bij je past, klik je links bovenin op inschrijven. Je vult je persoonlijke gegevens in en onderaan kun je de vouchercode invullen. Let op: Deze code is hoofdletter gevoelig. Als alles is ingevuld klik je onderaan op inschrijven. Jouw inschrijving wordt dan direct doorgestuurd naar de betreffende muziekschool en zij nemen contact met jou op om de lessen vanuit de muziekbeurs af te stemmen.

 

De Muziekbeurzen zijn mogelijk gemaakt door de verenigde muziekdocenten en muziekscholen in ’s-Hertogenbosch, oud-burgemeester Rombouts en de Gemeente ’s-Hertogenbosch.